مجتبی کریمی در گفت و گو با خبرنگار ماهنامه نسل چهارم با بیان اینکه مدیریت طراحی و تولید صنایع ارتباطی آوا در حال تکمیل المان های شبکه NGN و IMS است که این المان ها در پنج لایه کلی انجام وظیفه می کنند، افزود: لایه های «مدیریت شبکه، انتقال، دسترسی، خدمات و هسته» به عنوان پنج دسته و لایه این المان ها محسوب می شوند و از طرفی طراحی انجام شده به صورت ترکیبی است؛ یعنی قابلیت پذیرش تکنولوژی های قبلی و ورود آنها به شبکه تحت تجهیزات گیت وی را داراست.
وی با بیان اینکه این نوع از معماری به بهره برداران، این قابلیت را می دهد که ابتدا بخشی از شبکه را نوسازی کرده و به تدریج اقدام به نوسازی سایر زیرساخت ها کنند، اظهار کرد: همچنین با بررسی های انجام پذیرفته بر روی بازار هدف و مطالعات میدانی در حوزه بهره برداران نهایی سیستم های طراحی شده، یکی از مهم ترین پروژه های جاری ایجاد سرویسهای ارزش افزوده در زیرساخت های مخابراتی در سطح ملی است.
از چالش برانگیز ترین موضوعات، به دست آوردن دانش روز دنیاست
کریمی با بیان اینکه به دست آوردن علم و دانش روز دنیا از موضوعات بسیار مهم در این حوزه محسوب می شود، گفت: با توجه به تحریم های اعمال شده چه از نظر علمی و پژوهشی و چه از نظر تامین تجهیزات، یکی از چالش برانگیزترین موضوعات، به دست آوردن دانش روز دنیاست؛ در حالی که بدون وجود واحد تحقیق و توسعه که برخواسته از نیروی جوانان نخبه است هرگز به چنین اهدافی نمی توان دست یافت.
رئیس بخش طراحی محصولات سوئیچ مخابراتی عمومی صنایع ارتباطی آوا در عین حال بیان کرد: یکی از گلوگاه های مهم کارهای انجام شده در مدیریت طراحی و تولید علاوه بر مسائل دانشی و پژوهشی، طراحی سیستم هایی است که قرار است در سطح ملی خدمات رسانی کنند که طبیعتا طراحی چنین سیستم هایی تمهیدات خاص خود را می طلبد. مدیریت طراحی و تولید در این مجموعه به صورت ساختار یافته از بخش های مختلفی تشکیل شده است که تمامی این بخش ها در کنار هم به تولید یک سیستم، با قابلیت استفاده در زیرساخت مخابراتی در سطح کلان می انجامد.
مقابله با انحصار شرکت های خارجی در حوزه تجهیزات مخابراتی نسل جدید
وی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی مدیریت طراحی و تولید شرکت آوا تولید تجهیزات مخابراتی نسل جدید خصوصا تجهیزات مرتبط با شبکه های NGN و IMS است که به لطف خدا پیشرفت های بسیار ارزنده ای را در این خصوص شاهد هستیم، عنوان کرد: تولید المان های فناورانه در این حوزه و ایجاد دانش بومی یکی از دستاوردهای مهم صنایع ارتباطی آواست که در صورت حمایت مناسب از صنایع داخلی می توان با انحصار شرکت های خارجی در حوزه تجهیزات مخابراتی نسل جدید، مقابله کرد و شاهد شکوفایی دانش و در نتیجه ایجاد اشتغال مستقیم برای جوانان نخبه کشور بود.
کریمی در بخشی از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان یکی از راههای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: علم و اقتصاد در شرکت های دانشبنیان جمع است. پرداختن به شرکت های دانشبنیان یکی از اساسیترین کارهاست و این موضوع جزو اولویت هایی است که باید به آن پرداخته شده و توجه کرد.
وی یادآور شد: یکی از بخش های بسیار تاثیرگذار و مهم و در حقیقت قلب شرکت های دانش بنیان، واحد تحقیق و توسعه این شرکت هاست و شرکت آوا به عنوان یک مجموعه تحقیقاتی در تمامی مراحل پیشرفت و توسعه خود توجه خاصی به واحد تحقیق و توسعه کرده که مصداق این مطلب را در میزان سرمایه گذاری و جذب نیروی انسانی متخصص و نخبه در بحث تحقیق و توسعه می توان به خوبی یافت.
انتهای پیام