1396-03-12 22:09
دسته بندی: 
شرکت مخابراتی ترک‌سل می‌گوید که دادگاهی در آفریقای جنوبی به شکایت این شرکت از شرکت ام‌تی‌ان رسیدگی می‌کند.

به گزارش سایت نسل چهارم به نقل از بی بی سی، ترک‌سل این اتهام را مطرح کرده که ام‌تی‌ان برای به دست آوردن قرارداد اپراتور شبکه تلفن همراه در ایران به رشوه و اعمال نفوذ متوسل شده است. ترک‌سل بر همین مبنا مدعی ۴.۲ میلیارد دلار ضرر و زیان شده است.

رویترز، در گزارشی نوشت: در سال ۱۳۸۳ مجلس ایران با بیان نگرانی‌هایی به طور یک‌جانبه در قرارداد شرکت ترک‌سل مداخله کرد و سهم این شرکت از قرارداد اپراتور دوم ایران را کاهش داد.

ترک‌سل ایران را ترک کرد و اپراتور دوم تلفن همراه در ایران به کنسرسیومی شامل ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی و صاایران (وابسته به وزارت دفاع ایران) و بنیاد مستضعفان واگذار شد. ۴۹ درصد سهم ایرانسل به ام‌تی‌ان تعلق دارد.

ترک‌سل در سال‌های اخیر تلاش‌های مختلفی برای شکایت از ام‌تی‌ان داشته است اما تاکنون رسیدگی به شکایت این شرکت در دادگاه با موانعی، از جمله مخالفت‌های ام‌تی‌ان با روند رسیدگی روبرو شده بود.

حال ترک‌سل می‌گوید که دادگاهی در آفریقای جنوبی ۳۰ مورد از مخالفت‌های مطرح‌شده از طرف ام‌تی‌ان را رد کرده و به این ترتیب در ماه‌های آینده به شکایت ترک‌سل رسیدگی خواهد شد.

ام‌تی‌ان می‌گوید هیچ رشوه و اعمال نفوذی در ایران در کار نبوده و ترک‌سل برای اثبات ادعایش مدارکی ندارد.

انتهای پیام

برچسب: